Hakkımda

Bilgisayara olan ilgim küçük yaşta başladı. Kendime uygun alanı bulma serüvenim ortaokulda siber güvenlik çalışmalarım ile başladı. Yazılım geliştirme ile tanışmam ise lise yıllarımın başında oldu. Böylece siber güvenlik yerine yazılım geliştirmenin bana daha uygun olduğunu fark ettim. İlk zamanlarda HTML, CSS ve Javascript ile basit site tasarımları yaptım. Daha sonra Python’a merak saldım ve bir süre Python yazdım.

Bilgisayar Mühendisliği bölümüne başladıktan sonra tamamen yazılım geliştirmeye yöneldim. Bu süreçte .NET, Angular ve PostgreSQL teknolojilerine yoğunlaştım ve ilk profesyonel iş deneyimime üniversite 1. sınıfta başladım. Zaman içerisinde Tam Yığın Geliştirici (Full-Stack Developer) ve Yazılım Mühendisi rollerinde görev aldım. 2024 yılında Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldum ve üniversite hayatı boyunca 15’ten fazla çeşitli kurum ve kuruluşların projelerinin geliştirilmesinde aktif rol oynadım. Bu projeler CRM-ERP projeleri, bilet satış sistemleri, online sınav sistemleri, Single Sign On (SSO), toplantı planlama, online eğitim sistemi, otomasyon projeleri, kartlı geçiş sistemi, güvenlik projeleri ve destek talebi yönetim sistemleridir.

Şu anda ise .NET, Go, Java gibi teknolojileri kullanarak Backend alanında projeler üretmeye ve kendimi geliştirmeye devam etmekteyim.

Bana ulaşmak ve projelerimi incelemek için aşağıda yer alan bağlantıları kullanabilirsiniz.

LinkedIn: /in/sugrado

Github: sugrado

Medium: @gorkemarik